Nyt badeværelse Vejle

Badeværelset er et centralt rum i vores bolig. Det kan udformes både konventionelt eller kreativt og funktionelt for flere personer ad gangen.
I dag vælger mange et rustikt og nordisk udtryk, der ikke bare er forrygende at se på, men stærkt og langtidsholdbart. Skal du bruge et nyt badeværelse i Vejle eller omegn, er ML Murerservice klar til at forskønne eller bygge det helt nye baderum efter dine ønsker.

Ring på 20 32 90 95Få et uforpligtende tilbud

Godt håndværk

Top service

Færdig til tiden

Et drømmeværdigt badeværelse
Smukt, funktionelt og langtidsholdbart

Badeværelset er et af boligens mest komplekse rum, fordi der stilles krav til vandløb, sanitet m.m. Som murer i Vejle er vi meget bevidst om at skabe et både smukt, funktionelt og langtidsholdbart rum til dig. Derfor murer vi ikke bare brusenicher uhyggeligt smukt eller hjælper med flotte detaljer som praktisk hængetoilet eller integreret badekar: Vi sørger også for at bruge de helt rette teknikker og materialer.

Det betyder, at gulvet hælder perfekt ved risten i brusenichen, at fugen ved fliser, toilet og klinker egner sig specifikt til vådrum og at alle forbehold er taget, så dit nye badeværelse stråler og er stærkt.

Med i hele processen
Dine ønsker bliver indtænkt i arbejdet

Netop fordi badeværelset er et vådrum, der stiller store krav til sikkerhed og funktion, er vi med hele vejen. Når vi bygger dit badeværelse i Vejle, rådgiver vi om alle relevante forhold – helt fra funktioner som dobbeltvaske til elementer som dampspærrer. Derudover sørger vi naturligvis for, dine ønsker til detaljer bliver tænkt ind i arbejdet.

Et nyt badeværelse er traditionelt set et dyrere rum at renovere eller bygge. Derfor er det vigtigt, alt bliver som ønsket første gang, så du ikke efterfølgende skal bruge tid og penge på at få gjort tingene om. Af samme årsag indgår vi i tæt dialog med dig, så byggeprocessen hele tiden styrer mod at give dig dit drømmebadeværelse.

I det hele taget lægger vi stor vægt på at give dig en professionel oplevelse fra den første kontakt til du første gang kaster blikket på dit nye baderum og oplever stor tilfredshed.

Kontakt ML MURERSERVICE

Ring til ML Murerservice

Skal du have lavet nyt badeværelse i Vejle eller omegn eller have renoveret det eksisterende? Kontakt ML Murerservice og få et godt tilbud, en god proces og det bedste slutresultat.
Ring på tlf. 20 32 90 95 eller brug kontaktformularen her på hjemmesiden.

Ring til os på 20 32 90 95

Kontaktformular

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi kan kontakte dig med dine indtastede oplysninger.
Vi gemmer dine data i op til 1 mdr. Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

ML Murerservice © 2019