Nyt badeværelse Kolding

Badeværelset er ofte det rum, der starter og slutter vores dag. Det spiller en afgørende rolle for at blive klar til dagen, og derfor er det ikke bare vigtigt, det er flot og indbydende, men også at det er funktionelt og passer til vores morgenrutiner. Skal du bruge et nyt badeværelse i Kolding eller omegn, så kontakt straks ML Murerservice, hvor du får udført murerarbejde i høj kvalitet. Vi hjælper dig med at sikre det helt rette udtryk til dit baderum. Uanset om du foretrækker et drømmende eller råt og rustikt look, skaber vi de optimale rammer til dine behov.

Ring på 20 32 90 95Få et uforpligtende tilbud

Godt håndværk

Top service

Færdig til tiden

Smukke løsninger til komplekse rum
Et både smukt, funktionelt og langtidsholdbart rum

Da badeværelset er et vådrum, stiller det helt specifikke krav til udformning og materialevalg. Rummet er et af huset mest komplekse, fordi der løber vand, er fugtigt og skal tages højde for sanitære forhold. Foruden de byggetekniske forhold skal der desuden tages højde for indretningen, så bad, brus, toilet, skabe og vask er placeret strategisk og passer til dine rutiner.

Når du bygger nyt badeværelse i Kolding og omegn, er ML Murerservice klar til at hjælpe dig med en gennemtænkt køreplan, som tager højde for dine ønsker. Det betyder, du får et funktionelt baderum, hvor der stadig er kræset om detaljen. Dét kommer til udtryk i hver en lagt flise og flotte detaljer som integreret badekar, stenbænk i brusenichen etc.

Vi leverer dit drømmebadeværelse.

Badeværelse med styr på de byggetekniske aspekter
Dine ønsker bliver tænkt med ind i arbejdet

Som din murer i Kolding, kan du trygt overlade de byggemæssige aspekter til vores erfarne hænder og hoveder. Vi hjælper til hele vejen rundt, hvor vi nøje planlægger alt fra større elementer som dampspærrer til udformning helt ned i detaljen, hvor vi f.eks. anvender en særlig vådrumsegnet og stødabsorberende fugemasse.

Formålet er naturligvis at garantere dig en fuldendt løsning, der matcher dine badeværelsesdrømme – første gang, vel at mærke.

Vi er derfor ikke bare grundige i vores arbejde, men også i dialog og løbende kommunikation, da vi ønsker at overdrage et gennemført resultat, som sender tilfredshedsbarometret helt til tops og rykker på smilebåndet. Sådan er det at få nyt badeværelse i Kolding fra ML Murerservice.

Kontakt ML MURERSERVICE

Ring til ML Murerservice

Skal du have lavet nyt badeværelse i Kolding eller omegn eller have renoveret det nuværende baderum? Kontakt os til hver en tid og hør hvordan vi hjælper dig med at skabe det optimale badeværelse til dig og dine morgenrutiner.
Ring på tlf. 20 32 90 95 eller brug kontaktformularen her på hjemmesiden.

Ring til os på 20 32 90 95

Kontaktformular

Ved at benytte formularen accepterer du, at vi kan kontakte dig med dine indtastede oplysninger.
Vi gemmer dine data i op til 1 mdr. Kontakt os i tilfælde af, at du vil have dine data slettet.

ML Murerservice © 2019